Internacional 15/03/2017

Fins a 37 morts en un atemptat suïcida a Damasc

La xifra de víctimes no para d'augmentar després d'un atac contra el Palau de Justícia a la capital siriana

Efe
1 min
Fins a 37 morts en un atemptat suïcida a Damasc

DamascJa són 37 els morts a Damasc arran d'un atemptat suïcida contra el Palau de Justícia, just al centre de la capital siriana, segons les últimes dades actualitzades de l'Observatori Sirià de Drets Humans. Fins al moment, se sap que 21 víctimes són civils i la resta, membres de les forces governamentals, mentre que el nombre de ferits ronda la cinquantena, alguns, en estat greu.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

L'atac s'ha produït quan un suïcida ha activat un cinturó d'explosius a l'interior del principal edifici judicial del país, tal com ha fet saber el cap del departament de Policia de la ciutat siriana, el tinent general Mohamed Jeir Ismail: "El terrorista anava vestit amb un uniforme militar i portava una metralleta i una granada; ha entrat al vestíbul del palau i s'ha immolat concretament a les 11.20 h (hora d'aquí), quan hi havia molts civils dins el recinte".

Hores després d'aquest atemptat s'ha produït una segona explosió, aquest cop a la zona d'Al Rabua, al nord-oest de Damasc. Fins ara, però, no ha transcendit més informació i es desconeix si hi ha víctimes mortals en aquest segon atac.

stats