Pugen a 85 les víctimes de l'atemptat de Niça

Mor un dels ferits que estava crític a l'hospital des de l'atac del 14 de juliol

El nombre de víctimes de l'atemptat terrorista a Niça puja a 85 després de la mort d'un dels ferits que estava crític des de la nit de l'atac, el 14 de juliol. Segons ha informat l'hospital universitari de la ciutat francesa, el camió que va atropellar una multitud va deixar també 434 persones ferides.

"Tots els meus pensaments són per a la filla, la família i l'entorn de Pierre Hatterman, que acaba de morir, el 85è desaparegut després de l'atemptat de Niça", va confirmar ahir en un missatge a Twitter el president de la regió, Christian Estrosi. 

El diari 'Le Monde' recull a la seva edició digital que a l'atemptat van morir també la dona de Hattermann i un dels seus fills, de 12 anys, mentre que van sobreviure dues persones que anaven amb ells, un home de 33 anys i una noia de 14, que encara està hospitalitzada i fora de perill tot i sortir greument ferida.

L'atac terrorista perpetrat per Mohamed Bouhel va tenir lloc durant la festa nacional francesa després que aconseguís burlar els agents i colar-se conduint un camió a la zona peatonal del passeig on centenars de persones assistien a l'espectacle pirotècnic. Conduint a gran velocitat, el vehicle va envestir centenars de persones i en va matar 85.

Més continguts de