Internacional 16/08/2014

Descobreixen 35 polissons, un d'ells mort, dins un contenidor de mercaderies als molls de Tilbury

El vaixell on van ser trobats provenia de Bèlgica. Dos dels supervivents presentaven problemes greus de salut

Reuters
1 min

LondresLa policia britànica ha descobert 35 persones, entre elles set menors d'edat, a l'interior d'un contenidor de mercaderies dipositat al molls de Tilbury, al comtat d'Essex. Un home del grup ha aparegut mort i dos més presenten problemes de salut significatius. La resta dels supervivents presentaven símptomes d'hipotèrmia i deshidratació greu. El polissons han estat atesos pels serveis d'emergència i traslladats a hospitals de la zona.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

"Tot el què sabem és que venen del subcontinent indi", ha afirmat el superintendent Trevor Rowe, que ha apuntat que la mort de l'home s'investigarà com un possible "homicidi". Així mateix, Row va declarar que el cas és "un problema humanitari" i que "la salut dels pacients és la primera prioritat".

Ell grup va ser descobert la matinada de dissabte, quan els treballadors del port Tilbury van notar moviment en un dels contenidors que es descarregaven d'un vaixell que havia sortit per la nit del port belga de Zeebrugge.

Tilbury, al riu Tàmesi, és sobretot un port de càrrega i descarrega i no és un objectiu primordial per als immigrants que pretenen entrar al país de forma irregular, com les instal·lacions portuàries de la costa sud.

stats