Índia
Internacional 01/03/2013

Protestes violentes a Delhi per la violació d'una nena de set anys

La capital de l'Índia viu un rebrot de manifestacions davant un altre cas de violència sexual. El mes passat tres nenes d'entre sis i onze anys van morir després de ser violades

Agències
1 min

Nova DelhiLa capital de l'Índia, Nova Delhi, ha tornat a viure protestes violentes aquest divendres després que una nena de set anys fos assaltada sexualment a l'escola. La policia ha carregat contra els centenars de persones que s'han manifestat a l'exterior de l'hospital on es troba ingressada per rebre tractament. Alguns dels manifestants han atacat amb pedres els autobusos que passaven per la zona.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Tant professors com personal de seguretat de l'escola estan sent qüestionats sobre el suposat atac, segons ha informat la policia local.

Tres mesos després de la mort d'una estudiant que va ser violada en grup en un autobús de la capital, el cas de la nena ha fet rebrotar un moviment de protesta contra la violència sexual al país. Les manifestacions coincideixen ara amb un debat al Parlament nacional sobre tres casos més de violació a nenes de sis a onze anys que van acabar morint el mes passat a l'estat de Maharashtra. Ningú ha estat arrestat per aquests últims casos i els diputats de l'oposició critiquen un sistema judicial que avança massa lentament.

stats