Món
Internacional 13/07/2011

Lorena Bobbitt té successora

Una dona de Califòrnia droga el seu marit, li talla el penis i el llença a una trituradora d'escombraries. La mateixa agressora va trucar una ambulància i va confessar l'atac

Redacció
2 min

BarcelonaUna dona de l'estat de Califòrnia s'ha pres la justícia per la mateixa mà que l'equatoriana Lorena Bobbit i, després de drogar el seu marit i lligar-lo al llit, li ha tallat el penis i l'ha llençat a una trituradora d'escombraries. Les autoritats californianes han informat que Catherine Kieu Becker, de 48 anys, està sota custòdia judicial.

La policia local ha explicat que la víctima, de 51 anys, estava conscient quan l'agressora va tallar-li els genitals. La dona va dipositar el penis a una trituradora d'escombraries i el va posar en marxa. A continuació, la dona va trucar al servei d'emergències i va confessar l'agressió. Els serveis mèdics van trobar la víctima lligada al llit i perdent molta sang.

El jutge ha determinat llibertat sota una fiança d'un milió de dòlars per l'agressora, que haurà d'anar a judici acusada de subministrament de drogues, intoxicació del cònjuge, atac amb arma mortal i intenció de cometre un delicte greu d'abús.

La víctima ha rebut intervenció quirúrgica i es troba en estat greu, ingressat a un centre mèdic de la localitat d'Orange (Califòrnia). La parella es trobava en tràmits de divorci.

El cas Lorena Bobbitt va tenir un fort ressò mundial a inicis de la dècada dels 90, després que la dona, d'origen equatorià, tallés els genitals del seu marit amb un ganivet mentre aquest estava dormint. Els fets van passar a la localitat de Manassas (Virgínia, EUA) la nit del 23 de juny del 1993, i Bobbit va assegurar haver patit diverses violacions per part del seu marit abans de prendre la iniciativa. El cas ha inspirat lletres de cançons i la mateixa víctima, John Wayne Bobbitt, va aprofitar la fama que li va donar el succés. Després d'implantar-se un penis nou, va rodar algunes pel·licules com a actor porno.

stats