Síria
Internacional 18/03/2012

La televisió estatal de Síria acusa el Barça d'ajudar a armar els rebels

La cadena controlada pel règim de Baixar al-Assad descriu com en un partit contra el Reial Madrid Messi fa una filigrana que, substituint el camp de joc per un mapa de Síria, dibuixa el camí a seguir per fer entrar armes al país

Ara
1 min

BarcelonaAddounia, la televisió estatal de Síria, acusa el Barça d'ajudar els rebels a obtenir armes. Segons explica l'agència d'informació israeliana Ynet, l'estratègia descrita per la cadena controlada pel règim de Baixar al-Assad és del tot rocambolesca. El narrador descriu com el vídeo mostra un partit contra el Reial Madrid en el qual Messi hauria fet una filigrana que, si convertim el camp de joc en el mapa de Síria, dibuixaria la ruta a seguir per fer entrar armes al país i fer-les arribar als opositors.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

La notícia ha sigut rebuda amb mofes per part de molts mitjans àrabs, que ja estan acostumats al fet que Addounia relacioni un partit amb un pla secret per derrocar el president de Síria, Baixar al-Assad. La cadena havia acusat la televisió Al-Jazira de llençar missatges en contra del règim en un partit entre Síria i Bahrain.

stats