Internacional 14/02/2018

Trump vol gastar 30 milions de dòlars en la desfilada militar de l'estiu

Ara
1 min
Donald Trump parlant en un míting a la Casa Blanca

BarcelonaSegons informa el director de l'oficina pressupostària de la Casa Blanca, Mick Mulvaney, el president dels Estats Units preveu que el cost de la desfilada militar que vol dur a terme aquest estiu és de 30 milions de dòlars.

Tot i que el Congrés ha d'aprovar el pressupost, Mulvaney ha comentat davant el Comitè de Pressupostos de la Cambra de Representants que ha vist "diferents estimacions de costos, que oscil·len entre els 10 i els 30 milions de dòlars depenent de la dimensió de la desfilada, l'àmbit i la duració", amb la qual cosa ha donat a entendre que la proposta econòmica de Donald Trump no és forassenyada.

A més, l'alt funcionari ha insistit que la Casa Blanca i el Congrés haurien de cooperar per obtenir els fons necessaris perquè es pugui dur a terme una desfilada d'aquestes característiques.

La proposta de Trump s'ha presentat en el mateix moment en què el Pentàgon sol·licita un augment pressupostari per invertir en arsenal nuclear, motiu pel qual molts experts han qualificat la desfilada d'innecessària.

stats