Alemanya
Internacional 10/05/2011

La vicepresidenta del Parlament europeu va plagiar la tesi doctoral

La Universitat de Heidelberg confirma que l'alemanya Silvana Koch-Mehrin va copiar part del seu treball i que podria retirar-li el títol de doctora

Efe
1 min
La vicepresidenta del Parlament europeu Silvana Koch-Mehrin

Berlín p { margin-bottom: 0.21cm; } La Universitat de Heidelberg ha confirmat que la vicepresidenta del Parlament europeu Silvana Koch-Mehrin, del Partit Liberal alemanya, va plagiar una part de la seva tesi doctoral. Fonts de la universitat han informat que el tribunal intern que està revisant la tesi de Koch-Mehrin ha detectat “diversos plagis confirmats en la seva dissertació sobre la història de l'economia”. La universitat considera “una violació significativa” el plagi i la vicepresidenta podria perdre el seu títol de doctora, tot i que el tribunal continua estudiant la tesi i fins que no acabi no emetrà cap decisió.

No és el primer cop que un polític alemany perd el títol de doctor per plagi en la tesi doctoral. L'exministre de Defensa Karl-Theodor zu Guttenberg va dimitir del seu càrrec després de les fortes pressions i la decisió de la Universitat de Bayreuth de retira-li el títol al febrer. La Universitat de Heidelberg va decidir analitzar el treball de Koch-Mehrin després que una campanya a internet denunciés el plagi.

stats