Publicitat
Publicitat

ARA

La insistència de CiU a furgar en l'herència del tripartit, portada de l'ARA

En la fotografia principal es destaca que el primer títol del Barça és a només un punt

L'ARA obre la portada d'aquest dilluns amb la campanya electoral. El titular principal proclama que "CiU insisteix a furgar en l'herència del tripartit", tot detallant que Rajoy deixa fer a l'ala dura del PP.

La fotografia principal de la primera és per a Gerard Piqué, autor del segon gol del Barça davant l'Espanyol (2-0), que fa un petó a l'escut blaugrana. "El primer títol, a un punt" és el titular que acompanya la imatge i detalla que va ser el derbi més tranquil dels últims anys.

A la portada també s'explica que la violència entre coptes i musulmans causa 12 morts al Caire, es parla de la guerra de preus a l'aeroport del Prat entre les companyies de baix cost i que un jurat popular decideix a partir d'aquest dilluns sobre el cas Tous.

Els articles de l'escriptora Maria Barbal, de l'exministre d'Exteriors mexicà Jordi Castañeda i de l'escriptor Sebastià Alzamora completen una portada en què s'anuncia que diumenge vinent, 15 de maig, es podrà aconseguir amb l'ARA un nou DVD de ' Polseres vermelles'.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT