Amazon dona llum verda a una sèrie sobre Maradona

La ficció mostrarà tant el vessant professional com personal

Amazon Prime Video ja té en marxa el seu pròxim projecte: una sèrie 'biopic' sobre l'exjugador de futbol Diego Armando Maradona que recorrerà tant la seva història professional com els seus escàndols personals. La ficció, produïda per  BTF Media, es podrà veure en més de 200 països. 

Segons ha explicat la plataforma, la nova sèrie mostrarà la vida de Maradona "des dels seus primers anys i la seva prolífica carrera, des de la seva Argentina natal passant per Barcelona, Nàpols i Sevilla", i relatarà el seu paper clau "com a líder de l'equip nacional que va guanyar el Mundial de Mèxic del 1986". 

"Hi ha certs jugadors que tenen una notorietat que transcendeix generacions i barreres geogràfiques. Maradona és un nom conegut per tot el món i les seves fites professionals continuen sent objecte de debat com un dels grans moments de la història del futbol", ha explicat Brad Beale, vicepresident de continguts d'Amazon Prime Video. La productora de la sèrie ha remarcat que un dels objectius de la ficció és mostrar Maradona no només com un campió, sinó també com un home. 

Més continguts de