Mèdia 05/08/2012

Ana Pastor insisteix que no li van "oferir res", només que reflexionarien sobre el seu futur

En una entrevista concedida a EFE, la periodista que han destituït de 'Los Desayunos' de La 1, diu que anirà a on tingui garantida "la llibertat"

Efe
2 min
Ana Pastor recull un premi Iris de l'Acadèmia de la televisió espanyola / EFE

MadridLa periodista Ana Pastor assegura a EFE que quan la van destituir de 'Los desayunos de TVE' no li van oferir "res concret", només, segons les seves paraules, que "reflexionéssim junts sobre el meu futur".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Així ho ha indicat la periodista, després que RTVE publiqués un comunicat en què manté que Ana Pastor ha declinat l'oferiment que li ha fet el director dels Serveis Informatius de TVE, Julio Somoano, per dirigir i presentar un programa d'entrevistes al 'late night' de la televisió pública.

"A mi el que m'han dit és: estàs cessada en 'Los desayunos de TVE' i reflexionarem en els pròxims mesos sobre el futur, sobre què et ve de gust i què fem amb tu. Aquesta és la veritat", afirma Pastor.

Abans del comunicat de la Corporació, la presentadora del programa matinal ha escrit al seu compte de Twitter: "He estat cessada de # Losdesayunosdetve. Orgullosa del treball de TOT l'equip. Dia trist però avui més que mai segueixo creient en el periodisme".

En les seves declaracions, Pastor assenyala que és la paraula del cap d'Informatius de TVE contra la seva i afegeix que no cobrarà "per estar als passadissos".

"Em va dir que el que havia fet fins ara estava molt bé, i li vaig respondre que no ho entenia, que quin era el meu futur a la tele", explica Pastor, que assegura que Somoano li va contestar que volia comptar amb ella i que havien de trobar tots junts un format per al futur.

La periodista ha afirmat que té diverses ofertes de les televisions privades, que començarà a estudiar-les ara, perquè fins al dia d'avui ha portat "la samarreta de TVE". Se n'anirà, conclou, on li ofereixin la "garantia i llibertat, que he tingut fins ara".

stats