Atresmedia emetrà 'The handmaid's tale' en obert

El grup de comunicació ha adquirit els drets de la sèrie 

Després de comprar els drets d'emissió d''American crime story: el asesinato de Gianni Versace', Atresmedia torna a apostar per la ficció internacional. El grup de comunicació ha anat sobre segur i emetrà en obert 'The handmaid's tale', la sèrie guanyadora de l'Emmy i el Globus d'Or al millor drama. Fins ara la sèrie només es podia veure a través d'HBO Espanya, que actualment n'està emetent la segona temporada. 

'The handmaid's tale' és una història distòpica basada en la novel·la homònima de Margaret Atwood. Ambientada en la fictícia República de Gilead, el nou nom dels Estats Units, mostra les conseqüències d'un estat totalitari en el qual les dones han perdut els drets i són utilitzades com a esclaves sexuals per assegurar la perpetuació de la humanitat. A banda d'endur-se el guardó a millor sèrie, l'adaptació del llibre d'Atwood va guanyar set premis Emmy més, entre els quals el de millor actriu per a Elisabeth Moss, que dona vida a la protagonista del drama. A principis de maig, Hulu, la plataforma que emet la sèrie als Estats Units, va anunciar que ja estan treballant en una tercera entrega. 

Atresmedia encara no ha anunciat en quin dels seus canals es podrà veure la sèrie. L'emissió d''American crime story: el asesinato de Gianni Versace' no va aconseguir grans dades d'audiència, en part perquè Antena 3 va emetre els capítols de tres en tres. L'estrena va ser seguida per 2,4 milions d'espectadors a Espanya i va aconseguir una quota del 15,6%. En les següents emissions, les dades d'audiència van patir una davallada: la segona entrega es va quedar en una quota del 9,3% i 1,5 milions d'espectadors. 

Etiquetes

Més continguts de