Baròmetre del CEO: ERC guanyaria el 28-A i un 78,7% dels catalans es mostren partidaris del referèndum; les notícies del dia en un minut

Les cinc propostes de l'ARA per acabar la jornada ben informats 

1.

Un 78,7% dels catalans es mostren partidaris del referèndum. El sí a la independència manté quatre punts d'avantatge respecte al no.  ERC s'enfilaria fins als 15 diputats i guanyaria el 28-A a Catalunya per davant del PSC, segons el CEO. Front Republicà podria aconseguir un escó i la caiguda més forta seria la dels comuns. 

2.

El Govern traslladarà 3.000 funcionaris a la Zona Franca en menys d'un any. Economia, Justícia, l'Icaen i Polítiques Digitals, els primers a traslladar-se a les noves oficines. 

3.

El govern espanyol qualifica "d'aberrant" que el Govern vulgui crear una guàrdia "de perfil ideològic". El PSC demana la compareixença de Budó i Buch perquè expliquin amb detall l'àrea de Seguretat Institucional. 

4.

Localitzen un antic metro que als anys 30 havia de creuar tot el Raval. Les vagues, el problemes financers i la Guerra Civil van enterrar el projecte. 

5.

El Meteocat activa avisos de perill per pluja i neu. La borrasca pot deixar més de vint centímetres en cotes mitjanes i altes.