Bruno Oro deixa 'Polònia'

L'últim programa en què participa l'actor s'emetrà aquest dissabte, perquè dijous TV3 entrevista Carles Puigdemont

Bruno Oro s'acomiadarà del 'Polònia' aquesta setmana. L'actor que encarna Artur Mas deixarà el  programa d'humor de TV3 coincidint amb el  pas al costat que ha fet el fins ara president de la Generalitat, tot i que els dos fets no estan relacionats directament, sinó que la seva coincidència en el temps ha estat fruit de l'atzar. El comiat de l'actor, però, no serà dijous, sinó dissabte: la televisió pública ha traslladat excepcionalment l'espai de sàtira política al sisè dia de la setmana perquè dijous oferirà una entrevista institucional al nou president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Oro ja havia comunicat mesos enrere a la direcció del programa la seva intenció de plegar per dedicar-se a altres projectes personals, tant en el camp de l'actuació com de la música. En un primer moment s'havia decidit que la seva retirada fos al final de la temporada passada, però  la convocatòria d'eleccions per al 27 de setembre va fer allargar la presència de l'actor al 'Polònia' durant uns mesos més. Ja estava previst, doncs, que la seva última aparició al programa seria aquesta setmana, en un capítol que coincidirà, precisament, amb el comiat de Mas de la presència de la Generalitat.

El fins ara president del Govern continuarà tenint presència al programa encarnat per un altre actor, tot i que de moment no s'ha revelat qui serà l'encarregat de rellevar Oro en aquesta tasca. Mentrestant, l'equip del 'Polònia' es prepara per fer debutar aquest dissabte l''alter ego' de Carles Puigdemont. A hores d'ara, no s'ha decidit quin actor l'interpretarà.