Cristina Ónega dirigirà el Canal 24 Horas

Amb el seu nomenament es completa l'equip directiu d'informatius

La periodista Cristina Ónega serà la nova responsable del Canal 24 Horas, després de la destitució d' Álvaro Zancajo, anunciada dilluns durant la presentació de la nova temporada de RTVE. Amb la designació d'Ónega, es completa l'equip directiu de Begoña Alegría, la nova directora dels serveis informatius de TVE. 

El nou càrrec suposa el retorn d'Ónega a la televisió pública després del seu pas per l'oficina de comunicació del Consell General del Poder Judicial, de la qual ha sigut la màxima responsable durant els últims quatre anys. Formada a la Universitat San Pablo CEU, Ónega va començar la seva carrera professional l'any 1997 precisament al canal que ara dirigirà. L'any 1999 va passar a formar part de la redacció dels 'Telediarios' de TVE dins de l'àrea de política i durant 13 anys es va encarregar de la informació de tribunals. El 2012 va ser nomenada cap de l'àrea de nacional de TVE, una posició que va ocupar fins que, el 2014, va passar a ser directora de l'oficina de comunicació del Consell General del Poder Judicial. 

Al llarg de la seva trajectòria professional Ónega ha rebut diversos guardons, entre els quals el premi Larra a la millor tasca periodística realitzada per un professional de menys de 30 anys.