Cristina Pardo investiga la corrupció a Andalusia

La Sexta emet una nova entrega de 'Malas compañías'

La Sexta emet avui i diumenge vinent, a les 21.30, una nova entrega de Malas compañías, el programa en què Cristina Pardo investiga casos de corrupció. Després d’haver posat el focus en el País Valencià l’abril de l’any passat i en Catalunya al novembre, ara la periodista dedica dos capítols a Andalusia.

En l’edició d’avui, Pardo conversarà amb un alcalde socialista, Francisco Toscano, sobre l’ús abusiu de les subvencions públiques, i entrevistarà també l’expresident de la Junta d’Andalusia José María Rodríguez de la Borbolla, amb qui parlarà sobre els subsidis agraris. A més, la presentadora recollirà el testimoni de diverses persones que, durant anys, van estar cobrant 1.600 euros mensuals per assistir a cursos de formació i a qui ara la justícia obliga a tornar els diners. El capítol de la setmana que ve se centrarà en l’escàndol dels ERO, el cas de corrupció més destacat d’aquesta comunitat.

Després de Setmana Santa, Pardo estrenarà, també a La Sexta, Liarla Pardo, un nou format que s’emetrà els caps de setmana a la tarda i que es dedicarà a parlar de l’actualitat però amb un to “desenfadat i divertit”.

Més continguts de