Cuatro renova 'First dates', que s'emetrà també els divendres

El programa ha obtingut fins ara uns bons resultats d'audiència

Cuatro ha anunciat la renovació per a una segona temporada de l'últim format de cites que ha incorporat a la seva graella, 'First dates'. El programa que presenta Carlos Sobera, estrenat el 17 d'abril, acumula de mitjana 1.319.000 espectadors i un 7,1% de quota de pantalla al conjunt d'Espanya, unes xifres que superen la dada global de la cadena –que se sol situar per sota del 7%– i que milloren clarament els registres que obtenia a la mateixa franja la sèrie 'Gym Tony', que feia un 5,5%.

A més de donar continuïtat al format, el grup Mediaset també li donarà més espai a la graella, ja que també s'emetrà els divendres. Fins ara, el programa s'emetia de dilluns a dijous a les 21.30 h, i els divendres s'oferia un resum de les entregues anteriors, però ara el cinquè dia de la setmana també s'omplirà amb continguts nous.

D'altra banda, el format original britànic, que s'emet a Channel 4 des de fa tres anys, va guanyar el premi Bafta al millor 'reality'. El programa reprodueix un restaurant en què diverses parelles es troben per primera vegada en una cita a cegues.