COMUNICACIÓ
Mèdia 06/03/2012

Jordi Évole guanya el Premi Blanquerna al Millor Comunicador 2011

El guardó se li lliurarà el 15 de març en les XVIII Jornades de Comunicació de la Universitat

Ara
1 min
Jordi Évole finalitza l'actual temporada de Salvados al desembre.

BarcelonaEl periodista Jordi Évole ha guanyat el Premi Blanquerna al Millor Comunicador 2011 pel seu programa d'entrevistes 'Salvados' (La Sexta). "Moltes gràcies pel Premi Blanquerna. Un honor", va tuitejar Évole en conèixer la notícia.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El premi –atorgat per votació dels professors, estudiants i personal administratiu de la Facultat de Comunicació Blanquerna (Universitat Ramon Llull)– es lliurarà el 15 de març durant l'acte de cloenda de la XVIII edició de les Jornades de Comunicació Blanquerna, que en aquesta edició porten per títol 'Més per menys! Comunicar en un món 'low cost'', i que se celebraran els dies 13, 14 i 15 de març.

El Premi Extraordinari de Comunicació Blanquerna 2012, per altra banda, s'ha entregat al professor i comunicòleg Héctor Borrat, en reconeixement a la seva trajectòria professional i acadèmica.

Els premiats

Jordi Évole (Cornellà de Llobregat, 1974) és periodista i guionista de ràdio i televisió. Ha treballat a Tele 5, Cadena SER i TV3, entre altres mitjans. És conegut també com El Follonero per les seves col·laboracions amb El Terrat i als programes d'Andreu Buenafuente. Presenta el programa d'entrevistes 'Salvados' (La Sexta), actualment en la tercera temporada.

Héctor Borrat (Montevideo, 1928) va començar a exercir el periodisme com a redactor d'informatius i crític de cinema a CX10 Radio Ariel. Va ser redactor i membre del consell de redacció del setmanari 'Marcha' i editor de la revista 'Víspera' fins a la cloenda de les dues publicacions per decrets del president Bordaberry. Es va exiliar per la pressió de la dictadura militar a l'Uruguai i va arribar a Catalunya, on resideix des d'aleshores i on ha sigut formador de diferents promocions de periodistes.

stats