Publicitat
Publicitat

Jordi Tardà entrevista Tintín a Catalunya Ràdio

L’actor belga Jean-Pierre Talbot, que va encarnar Tintín en dos llargmetratges als anys 60, assumirà de nou el personatge per sotmetre’s a una entrevista a càrrec de Jordi Tardà. El presentador, conegut sobretot per la seva faceta de col·leccionista de discos, és també un tintinòfil destacat i recrearà el món del reporter en un programa especial de Tintín a la ràdio, que s’emetrà dijous, el dia de Nadal, de 4 a 5 de la tarda. L’espai celebra enguany la desena temporada. Talbot respondrà a les preguntes com si fos Tintín des del seu domicili, a la Rue du Labrador de Brussel·les. L’actor va ser escollit pel mateix Hergé per protagonitzar els films amb actors de carn i os basats en el personatge.

En el mateix programa, però el dia 1 de gener, es retrà homenatge a un altre fan insigne del reporter ros: el desaparegut Joan Barril. Tardà rescata una entrevista en què el periodista explica la seva devoció per Tintín.

Èxit del Tió Solidari

D’altra banda, dimecres l’emissora va celebrar una nova edició del Tió Solidari. Mònica Terribas va conduir des del Born Centre Cultural aquesta programació especial, que va comptar amb l’assistència de més d’un miler d’oients. La campanya de recollida d’aliments segueix oberta fins al 5 de gener. Es poden adquirir vals solidaris d’un euro als establiments Bonpreu, Esclat i Abacus Cooperativa.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT