José Mota s'estrena al món de les sèries amb una producció per a TVE

L'humorista protagonitza 'El hombre de tu vida', que arriba aquesta nit a La 1

José Mota estrena aquest dijous a les 22.15  la seva primera sèrie de televisió. L'humorista interpreta el personatge principal de la nova producció de la nit dels dijous de La 1, que substitueix la família Alcántara de ' Cuéntame '. És la primera vegada que el manxec, que ha participat en diverses produccions pel cinema, actua en una ficció per la petita pantalla.

' El hombre de tu vida ', que consta de 8 episodis de poc menys d'una hora, també compta amb les actuacions de Malena Alterio, Norma Ruiz, Paco Tous i el jove Iñigo Navares, que interpret en la resta de personatges principals . A part d'això, a cada capítol hi ha les aparicions de moltes altres cares conegudes com Macarena Gómez, Verónica Forqué, Kira Miró o Melanie Olivares . La ficció està basada en una sèrie de l'Argentina homònima, la qual també comptava amb l a participació d'una personalitat famosa a cada episodi. El cocreador de la idea original de la ficció és l'argentí Juan José Campanella, director d' ' El secreto de sus ojo s ' , treball q ue l'any 2010 va guanyar l'Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa.

La sèrie tracta la història de l'Hugo (José Mota), un home honest que sempre té les millors intencions i que viu pel benestar del seu fill adolescent, a qui ha hagut de criar tot sol des de la mort de la seva dona. Quan un dia es queda sense feina, es veu obligat a acceptar una nova ocupació que mai s'hagués imaginat: fer d'ham per una agència de contactes. La seva cunyada, que és una de les seves millors amigues i sempre ha sigut el seu gran suport, l'anima a acceptar aquesta oferta de treball, que consisteix a enganyar dones amb un objectiu empresarial molt concret. L'Hugo s'ha de convertir en el seu home perfecte per seduir-les i, un cop ho ha aconseguit, s'ha d'inventar alguna cosa per fer que l'abandonin.

Aquesta nova feina canvia el món del protagonista, que es troba atrapat en un dilema moral pels dubtes que li causa enganyar tantes dones que el que busquen és enamorar-se. La seva situació, però, es complica encara més quan comença una relació amb la Silvia (Norma Ruiz) -professora del seu fill-, a qui ha d'enganyar per no explicar-li a què es dedica. A tot això, s'hi ha de sumar una altra figura principal: un mossèn poc convencional (Paco Tous) que es converteix en el gran aliat del protagonista per poder seguir endavant tot i els aspectes negatius de la seva feina.

Més continguts de