L’ARA ofereix en primícia el nou disc de Joan Isaac

Es podrà aconseguir el cap de setmana que ve per 9,95 euros

Joan Isaac ha dedicat a l’amor, “un sentiment poderós que governa les nostres vides des que naixem fins que morim”, el seu dinovè disc, que es podrà aconseguir en primícia amb l’ARA el cap de setmana que ve per un preu de 9,95 euros. L’àlbum, titulat Manual d’amor, inclou tretze temes inèdits del cantautor d’Esplugues de Llobregat i totes les peces tenen en comú que parlen de l’amor “en el sentit més ampli de la paraula”, segons explica Isaac al llibret que acompanya el disc: “Amor a les persones, a les idees, als somnis, als paisatges, a la utopia... Amor, en definitiva, a la màgia de sentir-se viu i aprofitar cada segon en aquest trànsit misteriós que és la vida”, detalla el músic, que admet que “escriure i cantar a l’amor no és fàcil” perquè és “un sentiment meravellós que pot donar-nos la felicitat suprema, però també pot arribar a ser dolorós i destructiu”.

Isaac resumeix l’esperit del seu Manual d’amor en una frase del poeta francès Charles Baudelaire: “L’amor és l’anhel de sortir d’un mateix”. “Cada cançó condensa una història viscuda o imaginada, cada cançó té un rostre i un nom que m’acompanya o que habita a la meva memòria”, assegura l’autor del disc, que es va enregistrar entre el 2015 i el 2016 i que ha editat Picap. L’àlbum veurà la llum poc més d’un any després que es publiqués el seu anterior treball discogràfic, Joies italianes i altres meravelles, que va sortir a la venda a finals del 2015. Entremig, Isaac ha publicat el seu primer llibre de poemes, Intimissimi, que es va presentar el novembre de l’any passat.

Isaac, de 63 anys, va iniciar la seva carrera musical en solitari el 1973 i quatre anys més tard publicaria la que s’ha convertit en la seva cançó més emblemàtica, A Margalida, inspirada en l’execució de Salvador Puig Antich a mans del règim franquista.