Lady Gaga i Angela Basset tornaran a ‘American horror story’

La sèrie American horror story ja prepara la seva sisena entrega i, com sempre, s’obre la incertesa sobre quins actors repetiran, ja que aquesta ficció renova trames i personatges cada temporada. De moment, però, se sap que tant Lady Gaga com Angela Basset seran en els nous episodis, que començaran a emetre’s a partir de la tardor.

Així ho confirmaven totes dues en diferents entrevistes. Però, com que l’argument no continua de la temporada anterior, admeten que encara no saben gaire cosa sobre els seus personatges. “No en tinc cap pista”, assegurava Basset al programa Entertainment tonight. “Crec que sóc una alcohòlica. Això és tot el que sé, però ni tan sols m’han dit què em va dur a tornar-m’hi o per què ho sóc. El que és segur és que hi apareixeré”. Basset es va incorporar a la saga a la tercera temporada, Coven, en què interpretava el personatge de Marie Laveu. A la quarta temporada, Freak show, assumia el rol de Desiree Dupree i ara, amb Hotel, ha encarnat Ramona Royale.

Lady Gaga és més nova a la sèrie, però la seva entrada ha sigut triomfal, ja que hi interpretava una clienta de l’hotel que dóna nom a la temporada. “Sí, tornaré a sortir-hi”, explicava en aquest cas Gaga a Elvis Duran and the morning show divendres. El creador de la sèrie, Ryan Murphy, va revelar que de fet va demanar-li de tornar, via Twitter, a l’octubre: “Lady Gaga és tan bona a la cinquena temporada que ahir li vaig demanar oficialment que s’afegeixi a la sisena”. Les declaracions de la cantant evidencien que, ni que sigui tard, ha dit que sí.