Publicitat
Publicitat

CANVIS A LA GRAELLA

L'equip d''Otra movida' es trasllada a La Sexta, sense Dani Martínez

Planeta vol concentrar els esforços en les dues principals cadenes que tindrà resultat de la fusió: Antena 3 i La Sexta. Per això ha decidit que el programa Otra movida , presentat per Florentino Fernández, no continuï a Neox. L'equip deixarà l'espai al juny, però prepara ja un nou projecte per a La Sexta. Ho farà, això sí, sense Dani Martínez, un de les seves cares més populars, que fa el salt a Mediaset i, de la mà de la productora de Flipy (l'excientífic boig d' El hormiguero ), participarà en algun projecte de Cuatro.

Otra movida va ser l'aposta de Planeta per impulsar el seu canal Neox, adreçat a un públic infantil. El programa es va fer a partir de les cendres de Tonterías las justas , el programa que presentava Flo a les tardes de Cuatro. De fet, la jugada de Planeta va ser robar alhora Pablo Motos i Flo. El primer va traslladar el seu El hormiguero a les nits d'Antena 3 i el segon va dur la seva fórmula amb un nou nom a la sobretaula de Neox. Tots dos programes compartien productora: 7 y Acción, propietat de Pablo Motos.

La quadratura del cercle es produirà si es confirma que Martínez i Flipy preparen un programa per competir des de Cuatro amb El hormiguero , ja que tots dos mediàtics han estat formats al planter d'aquesta productora.

Aquest 2012 Otra movida ha aconseguit una audiència mitjana de 381.000 espectadors i un share del 3%. A Catalunya, el seguien 42.000 persones, equivalents a un 2,4% dels que en aquell moment miraven la televisió. La seva estrena va sacsejar l'habitual bretxa que hi ha (cada cop menys) entre televisions generalistes -els primers canals- i les anomenades temàtiques : va ser vist per 758.000 espectadors i va marcar un share del 6,4%. A part de Florentino Fernández i Dani Martínez, l'espai ha fet populars també els noms de Cristina Pedroche, Anna Simon i Raúl Gómez, a més de col·laboradors com Berni, Javi Valera, El Notario, Alex Santana i Nacho García.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT