L’últim capítol de ‘Velvet’ tindrà escenes emeses en directe

L'exitosa ficció d'Antena 3 s'acomiadarà el 21 de desembre

Velvet tancarà la  quarta i última temporada el 21 de desembre, i Antena 3 s’ha proposat acomiadar amb tots els honors una de les sèries que més alegries li ha donat durant les últimes temporades i que s’ha convertit en l’única ficció espanyola de prime time estrenada després del 2010 que ha superat els 50 episodis.

Per això, l’últim capítol de Velvet s’emetrà parcialment en directe: algunes escenes d’aquesta entrega final es podran veure al mateix moment que els actors les estiguin interpretant en diverses localitzacions reals de la ciutat de Madrid. Segons la cadena, aquesta emissió en directe “involucrarà diversos protagonistes” i suposarà “un desplegament sense precedents en la ficció espanyola”.

A més, el dia abans del comiat de la sèrie Antena 3 emetrà en prime time l’especial Hasta siempre Velvet, amb entrevistes als actors i un making-of, i el mateix dia 21 diversos programes d’aquest canal i de La Sexta centraran part dels seus continguts en la sèrie i oferiran connexions amb els punts on s’estiguin preparant les escenes que s’emetran en directe.