Publicitat
Publicitat

Televisió

Agnès Marquès i Antoni Bassas presentaran la Marató per la Pobresa de TV3

L'especial, que tindrà lloc al maig, recollirà fons per a les entitats que lluiten contra l'exclusió social

Amb el lema "Que ningú es quedi fora de joc", TV3 organitzarà una Marató per la Pobresa, que recollirà fons que es destinaran a les entitats catalanes que treballen amb persones en risc d'exclusió social. Els periodistes Antoni Bassas i Agnès Marquès conduiran aquest especial –que es planteja com un cas excepcional, sense que, en principi, hi hagi intenció de repetir-ho en un futur– que de moment no té data confirmada, tot i que es treballa amb l'objectiu que tingui lloc a finals del mes de maig.

El projecte, en el qual s'implicarà també Catalunya Ràdio, és fruit d'un acord entre la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), la conselleria de Benestar Social i Família i les entitats del tercer sector, i segons ha remarcat el president del Consell de Govern de la CCMA, Enric Marín, té com a objectius principals, més que la recaptació de fons, la "sensibilització" i la "mobilització" de la ciutadania per un "objectiu transversal, compartit i de màxima importància" com és la lluita contra la pobresa i l'exclusió social. Aquesta mateixa setmana, el Govern va fixar la lluita contra la pobresa, que afecta gairebé el 20% de la població catalana, com una de les seves "màximes prioritats".

La Fundació La Marató de TV3 coordinarà el procés de recollida i atorgament dels fons, en un procés que es vol que sigui molt més ràpid que el de La Marató que la cadena celebra cada any per Nadal i que té uns terminis d'execució que s'allarguen durant mesos i fins i tot anys. No obstant, la directora de la Fundació, Carme Basté, assegura que vetllaran perquè el procés mantingui el "rigor" i la "transparència" que caracteritzen la institució. Segons el director del programa, Lluís Bernabé, aquest especial "viurà molt de la marca Marató".

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT