XARXES SOCIALS
Mèdia 12/01/2012

Michelle Obama estrena compte de Twitter

La primera dama d'EUA va registrar més de 40.000 seguidors en poques hores tot i que ella només segueix cinc comptes

Efe
1 min

WashingtonLa primera dama nord-americana, Michelle Obama, s'ha estrenat a les xarxes socials amb un compte a Twitter per a les eleccions presidencials del pròxim novembre i que estarà controlat per l'equip de campanya demòcrata.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'equip de campanya va informar, a través del perfil, que el compte tindrà continguts escrits per l'esposa del president, que aniran signats amb les seves inicials, i altres creats per assessors de la primera dama, sota el mateix sistema del Twitter del president Barack Obama.

En les seves primeres hores a la xarxa, Michelle Obama ha sumat més de 40.000 seguidors, tot i que ella segueix només cinc comptes, inclosos els del president, la Casa Blanca i el director de la campanya demòcrata, Jim Messina.

Els gestors del compte han definit el perfil virtual de Michelle Obama com "una nova via per connectar amb la primera dama i la campanya del president".

Precisament, el president, Barack Obama, compta actualment amb 11.860.000 seguidors a Twitter i segueix més de mig milió de perfils a la xarxa.

Després d'un ús pioner durant la campanya de 2008 de les xarxes socials, Obama ha mantingut la presència a la xarxa durant la seva presidència i el juliol passat va mantenir la primera tertúlia a Twitter des de la Casa Blanca.

La trobada va girar al voltant de l'economia i l'ocupació, i va ser una via per interactuar especialment amb joves nord-americans.

stats