Publicitat
Publicitat

Miguel Poveda denuncia que José Luis Moreno no li ha pagat les actuacions a les seves gales televisives

Els seus representants han anunciat que tenen intenció d'emprendre "accions legals" contra el productor

El músic Miguel Poveda té intenció d' emprendre "accions legals" contra la productora de José Luis Moreno com a conseqüència de l'impagament de les factures per les actuacions que el cantant ha fet en gales televisives que ell produïa. L'oficina de representació de Poveda ha denunciat a través de Twitter que Moreno "no només incompleix contracte" sinó que, a més, "la seva productora no atén els mails i trucades". Segons aquest comunicat, Poveda vol portar el cas als tribunals per evitar que altres músics es trobin en la mateixa situació.

Segons explica el diari 'El Español', citant el representant de Poveda, el conflicte deriva de les actuacions que el 'cantaor' català va fer en les dues últimes gales de Cap d'Any de Telecinco, produïdes per Moreno. Després del programa corresponent al 31 de desembre del 2015, el productor els va deixar a deure una factura "d'uns 3.000 euros". "Quan l'anàvem a demandar ens va trucar per participar a la segona gala. Com pot tenir tanta barra! Li vam dir que ens pagués l'anterior si volia que repetíssim l'actuació", ha explicat el representant a aquest mitjà.

Després d'aquest pagament, Poveda va acceptar participar a la gala de l'any passat, i la situació es va repetir. "Des de llavors ens donen allargs i no ens contesten ni al telèfon", explica l'entorn del músic a 'El Español'. Segons aquest diari, però, la productora nega els fets i assegura que sí que ha fet el pagament. La data de la transferència, però, és d'aquest dilluns, és a dir, es va fer després que Poveda denunciés el cas a Twitter i anunciés les accions legals. El programa en qüestió s'havia gravat al novembre.

Aquest no és el primer cop que algun artista acusa Moreno de no haver-li pagat els seus serveis. Fa tres anys, per exemple, l'actriu Yolanda Ramos li va retreure, durant una entrevista en directe al programa de Telecinco 'Hable con ellas', que encara li devia 25.000 pessetes per una actuació a 'Noche de fiesta', anys enrere.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT