Tràiler de la quarta temporada d''Orange is the new black'

Els nous capítols de la sèrie de Netflix s'estrenaran el 17 de juny

Netflix ha presentat el primer tràiler de la quarta temporada de la sèrie 'Orange is the new black', un vídeo de poc més de mig minut que comença amb imatges de la gala dels Oscars celebrada aquest mateix diumenge. Un grup de recluses està seguint la cerimònia a través de la televisió de la presó, però sembla que l'acte no els acaba de satisfer: "Fins i tot quan els blancs intenten passar-s'ho bé, són uns avorrits!", diu Taystee Jefferson ( Danielle Brooks), en un comentari que insisteix en  el debat racial que ha marcat aquesta edició dels Oscars.

Igual que la sèrie, el tràiler combina el to humorístic amb el drama, però de moment permet intuir ben poca cosa de les trames que es desenvoluparan en els nous capítols. Tot i així, el creador de la sèrie, Jenji Kohan, va indicar fa unes setmanes alguns dels temes que s'hi tractaran: "Comencem amb agendes polítiques, la corporativització de la presó, l'estratificació de la gent en petits grups. Volem que sigui una sorpresa".

La quarta temporada d''Orange is the new black', que com les anteriors tindrà 13 episodis, s'estrenarà a Netflix el 17 de juny. El gran èxit que ha obtingut fins ara la sèrie, però, ha fet que la plataforma de vídeos decidís renovar-la, a principis de febrer, per tres temporades més, de manera que s'ha assegurat que arribarà, com a mínim, fins a la setena.

La sèrie, protagonitzada per Taylor Schilling, explica la història d'una dona de família acomodada que és condemnada a presó per un delicte comès molt temps enrere, i es basa en el cas real de Piper Chapman, que va resumir en un llibre de memòries el seu pas pel centre penitenciari. La ficció es va estrenar als Estats Units l'estiu del 2013, i a Espanya es pot veure a través de Canal+ Series.

Més continguts de