RTVE firma un conveni per retransmetre corrides de toros

El grup es compromet a incorporar continguts relacionats amb la tauromàquia a la seva programació

Televisió Espanyola segueix apostant pels toros. El grup ha firmat aquest dimecres un conveni amb diverses institucions taurines per incorporar a la programació de TVE, RNE i a la pàgina web de RTVE "continguts i notícies relacionades amb la tauromàquia que tinguin lloc durant les fires espanyoles i espectacles taurins d'especial interès", segons explica RTVE. L'acord també inclou la difusió d'aquests continguts arreu del món a través de TVE Internacional i Radio Exterior España.

En paral·lel, RTVE es compromet a retransmetre dues corrides anuals que es considerin d'especial rellevància. Segons el president de RTVE, José Antonio Sánchez, "aquest acord és la culminació d'una tasca pendent des de fa anys". El president del grup també considera que el conveni "satisfà la demanda dels professionals i de la nostra audiència i contribueix a la transmissió d'una de les activitats culturals més importants que representen el nostre país".

El proper 13 d'agost, RTVE retransmetrà la corrida que obrirà la fira de la Semana Grande a San Sebastián. A finals de maig, el grup ja va retransmetre una altra corrida, en aquest cas a Càceres. La retransmissió es va fer un diumenge a la tarda, en horari de protecció infantil.