El Rick envelleix al tràiler de la vuitena temporada de 'The walking dead'

Els nous capítols s'estrenaran el 22 d'octubre

La cadena AMC ha presentat aquest divendres, a la Comic-Con de San Diego, la vuitena temporada de la sèrie 'The walking dead', que s'estrenarà als Estats Units el 22 d'octubre i arribarà a Espanya, de la mà de la Fox, l'endemà. El tràiler dels nous capítols, de més de cinc minuts, deixa clar que serà una temporada carregada d'acció, i que ja no caldrà esperar més per presenciar la batalla definitiva entre els seguidors del Rick (Andrew Lincoln) i els del malvat Negan (Jeffrey Dean Morgan).

El moment més sorprenent del tràiler, però, arriba al final de tot, quan apareix un pla del Rick, molt envellit, estirat al llit i despertant-se. Les imatges semblen indicar que, en algun moment de la temporada, hi haurà un important salt temporal en la trama.

D'altra banda, durant la mateixa convenció, el creador dels còmics en què es basa la sèrie, Robert Kirkman, va avançar que ja té clar com serà el final de la història (si més no, de la que es publica en paper). Tot i que no en va donar detalls, sí que va deixar entreveure que el Rick podria morir abans. Pel que fa a la sèrie, de moment no hi ha res que indiqui que el final es podria estar acostant.

Més continguts de