Scarlett Johansson
Mèdia 21/03/2011

'Hackers' informàtics podrien haver robat fotografies de Scarlett Johanson despullada

L'actriu nordamericana s'hauria fet unes fotografies despullada amb el seu iPhone i, suposadament, uns 'hackers' informàtics se les haurien robat. El motiu del robatori seria més per “l'emoció” que pels “diners”

Redacció
1 min
L'actriu Scarlett Johansson

BarcelonaFer-se fotografies compromeses amb el telèfon mòbil pot suposar un risc, i més si ets una de les actrius més cotitzades de Hollywood. Diversos experts en noves tecnologies s'han afanyat a advertir dels riscos que suposen els smartphones, ja que poden convertir-se en una amenaça per a la vida privada dels usuaris. Ian Fogg, analista de l'empresa d'investigació Forrester, ha assegurat a la BBC que aquests dispositius “donen accés directe a les llibretes de direccions o calendaris” i ofereixen la possibilitat de generar guanys. “Les dades personals que s'emmagatzemen als smartphones són un gran forat en el qual es poden colar aquest tipus de hackers”, assegura Graham Titterington, analista de la firma d'anàlisi Ovum, que afegeix que el robatori d'identitat és “l'amenaça número u” per als telèfons intel·ligents.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'FBI està investigant per trobar el pressumpte lladre que, a més a més, podria ser el mateix que va robar fotografies íntimes d'unes 50 celebritats més, entre les quals hi hauria Vanessa Hudgens, Milyes Cyrus, Ali Larter, Busy Philipps, Emma Caulfield, Addison Timlin o Renee Olstead, segons publica el portal online TMZ.

Encara que una d'aquestes fotografies podria valer milions, sembla que els pirates informàtics han dut a terme aquest robatori com un desafiament i no pas per treure'n un benefici econòmic.

stats