Torna ‘Penny Dreadful’, ara a Los Angeles i amb Paco Cabezas

Showtime prepara un 'spin-off' de la sèrie titulat 'City of Angels'

Les  històries de terror de 'Penny Dreadful' ressuscitaran tres anys després del seu final i a l’altre costat de l’Atlàntic. La cadena Showtime, responsable de la sèrie original, ha anunciat que en produirà un 'spin-off', titulat 'City of Angels', que abandonarà el Londres de finals del segle XIX en què s’ambientava la primera etapa per situar-se a Los Angeles l’any 1938. Malgrat aquest nou context i una renovació total dels personatges i el repartiment, la cadena assegura que aquesta nova producció serà “un descendent espiritual” de la ficció original, estrenada el 2014 i que es va acabar inesperadament el 2016.

El director andalús Paco Cabezas, que ja havia dirigit quatre capítols de l’última temporada de 'Penny Dreadful', es farà càrrec d’algunes entregues de la nova sèrie, que manté John Logan com a creador i guionista. Logan actuarà també com a productor executiu juntament amb Sam Mendes i Pippa Harris (que ja formaven part de l’equip original) i Michael Aguilar, que s’hi incorpora.

Segons la cadena, el punt de partida de la nova sèrie serà un crim horripilant que obligarà un detectiu a “involucrar-se en una història èpica”. Està previst que el rodatge comenci durant aquest any.