Publicitat
Publicitat

Xavi Rosiñol seguirà presentant 'La tribu' de Catalunya Ràdio

El programa de Sílvia Cóppulo al migdia serà "essencialment d'entreteniment"

Xavi Rosiñol continuarà presentant 'La tribu' de Catalunya Ràdio a partir del 31 d'agost. La continuïtat del programa de tarda de l'emissora pública i del seu presentador no s'havia confirmat encara oficialment, però aquest dimarts el president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Brauli Duart, ha assegurat que no hi haurà canvis en aquesta franja. Tot i així, el magazín es reforçarà "amb nous col·laboradors".

Durant la seva compareixença mensual davant la comissió parlamentària de control a la CCMA, Duart ha detallat també que  el nou programa que conduirà Sílvia Cóppulo de 12.00 a 14.00 serà "essencialment d'entreteniment", un gènere que considera "molt adient per a aquell moment del dia".

A banda d'això, Duart ha confirmat el disseny de la graella que ja s'havia anat donant a conèixer durant les últimes setmanes. Així, Mònica Terribas seguirà fent 'El matí de Catalunya Ràdio' "en la línia dels últims dos anys però amb una sèrie de millores" i amb una hora menys, ja que s'acabarà a les 12.00, i 'L'oracle' canviarà de presentador i quedarà en mans de Xavi Freixes. Al vespre, l'actualitat esportiva s'emetrà de 19.00 a 20.00 i després deixarà pas a la informació general, amb un bloc de dues hores conduït per Kílian Sebrià que tindrà "dues fases", una d'informació "pura i dura" i l'altra "de reflexió". 'El club de la mitjanit' canviarà de presentador, i pel que fa als caps de setmana, 'El suplement' seguirà un plantejament "continuista", però amb Ricard Ustrell com a nou responsable.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT