EL RADAR
Mèdia 14/05/2016

La cadena ABC cancel·la ‘Castle’ després de vuit temporades

L'últim capítol s'emetrà als Estats Units aquest dilluns

Núria Juanico
1 min
La cadena ABC cancel·la ‘Castle’ després de vuit temporades

BarcelonaEls detectius Richard Castle (Nathan Fillion) i Katherine Beckett (Stana Katic) s’han quedat sense casos per resoldre i sense criminals per atrapar. La cadena nord-americana ABC va anunciar ahir que no renovarà Castle, la sèrie que protagonitzen, per una novena temporada. D’aquesta manera, els detectius s’acomiadaran de la petita pantalla dilluns vinent, quan s’emetrà als Estats Units l’últim capítol de la ficció. A Espanya aquest episodi es podrà veure a través de Cuatro al juny.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La cancel·lació de la sèrie policial arriba després d’un mes farcit de rumors i polèmiques sobre el seu futur. Fa poques setmanes, la cadena ABC va anunciar que, per reduir costos, prescindiria de la coprotagonista de la ficció, Stana Katic, i de l’actriu Tamala Jones. Aquest anunci va anar lligat a la renovació dels contractes d’altres intèrprets com Nathan Fillion, Seamus Dever i Jon Huertas per a una novena temporada. Finalment, però, la cadena nord-americana ha optat per cancel·lar Castle.

Davant la perspectiva d’una possible cancel·lació, els showrunners de la sèrie van rodar dos finals diferents per a la vuitena temporada. Un estava pensat per si la sèrie s’acabava definitivament (que serà el que s’emetrà el 16 de maig als Estats Units) i l’altre per si continuava sense Stana Katic.

Creada per Andrew Marlowe, Castle va estrenar-se el 2009 tant als Estats Units com a Espanya, on s’ha pogut veure a través de Cuatro, AXN i Divinity.

stats