Mèdia 31/07/2015

Albert Om se'n va de 'viatge a Barcelona'

Des d'aquest dissabte i fins al dia 31, Om es posa en la pell dels turistes que visiten la capital. 'Viatge a Barcelona', la contra de l'ARA durant el mes d'agost

Ara
1 min
Cua sota el sol per agafar el bus turístic a plaça Catalunya / PERE TORDERA

BarcelonaFa més de dues dècades Barcelona es posava "guapa" per als barcelonins però també per als turistes, rebuts amb catifa vermella en una ciutat on els visitants estrangers eren relativament pocs i es podien veure només al Barri Gòtic. Avui, hi ha concentracions de protesta als carrers i una sensació molt marcada de cansament amb un fenomen que ha fet de Barcelona una de les ciutats més visitades d'Europa. Però, com és ser turista a Barcelona?

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La pregunta se l'ha fet l'Albert Om i la resposta la donarà cada dia a la contra de l'ARA. A 'Viatge a Barcelona' el periodista es posarà en la pell dels turistes que ens visiten, convertint-se, durant un mes, en un turista qualsevol. Un, però, amb un bloc de notes a la mà. "Aniré allà on la ciutat perd el seu nom i es converteix en marca. La marca Barcelona. La que atreu milions de turistes de tot el món", explica Om en el primer dels 31 articles, que es publicarà demà dissabte.

En el primer article —'Barcelona, la marca de la nostra ciutat'— Om se'n va a l'aeroport i agafa l'Aerobus cap a la ciutat. Inicia la seva sèrie de 31 contres, doncs, just pel començament, experimentant les mateixes sensacions que tenen els milions de visitants que cada any arriben a la capital. Potser és per això que, inevitablement, el segon article estarà dedicat, diumenge, a la Rambla.

stats