Mèdia 04/05/2021

Alexander Skarsgard serà un dels protagonistes de la nova entrega de 'Succession'

La tercera temporada, ajornada per culpa de la pandèmia, ja s'està rodant

A.P.
1 min
L'actor en una escena de 'Big little lies'

La llarga espera per la tercera temporada de Succession –es va endarrerir a causa de la pandèmia– sembla que comença a arribar a la seva fi. La HBO ha anunciat que ja està rodant i que una de les novetats serà la incorporació d'Alexander Skarsgard a la sèrie. L'actor torna així a la cadena per a la qual ja ha treballat anteriorment amb Big little lies, en la qual interpretava el marit de Nicole Kidman, i a True blood, on era el vampir Eric. La cadena, però, no ha avançat quin paper jugarà el nou personatge en les disputes de la nissaga Roy, el poderós clan que dirigeix un imperi de les comunicacions.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Com era d'esperar, la nova temporada no serà plàcida i arrencarà amb el patriarca, Logan Roy (Brian Cox), en una situació de debilitat després que el seu fill Kendall (Jeremy Strong) s'hagi revelat públicament contra ell. "Lluitant per aconseguir aliances familiars, polítiques i financeres, les tensions augmenten a mesura que una dura batalla corporativa amenaça amb convertir-se en una guerra civil familiar", detalla la cadena.

Succession, que va acabar la segona temporada l'octubre de 2019, va guanyar tant l'Emmy com els Globus d'Or a millor sèrie dramàtica.

stats