Mèdia 20/01/2022

Almodóvar i Apple, units per la sèrie de ‘Mujeres al borde de un ataque de nervios'

La plataforma de 'streaming' treballa en l'adaptació televisiva de la mítica pel·lícula del director manxec

Àngel Català
1 min
El cineasta té en marxa dos projectes amb Cate Blanchett i Penélope Cruz

BarcelonaMujeres al borde de un ataque de nervios, la pel·lícula que va consagrar Pedro Almodóvar a finals dels anys vuitanta, tindrà una adaptació televisiva de la mà de la plataforma de pagament Apple TV+. Segons informa The Hollywood Reporter, el gegant de la poma ha aconseguit els drets per fer una versió de la mítica cinta amb el cineasta espanyol com a productor executiu.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La pel·lícula, estrenada l'any 1988 i guanyadora de cinc Goya, narra la ruptura de la Pepa i l'Iván, dos actors de doblatge que encaren el final de la seva relació per decisió d'ell. Per superar la ruptura, la Pepa lloga una casa que tenien en comú, on no para de rebre gent esperpèntica que acabarà canviant la seva vida per sempre. La idea d'Apple TV+ i Almodóvar és que la sèrie es gravi amb diàlegs tant en anglès com en espanyol, com passa a Now and then, el thriller que ha produït Bambú Producciones a la mateixa plataforma.

De moment, s'ha confirmat que l'actriu Gina Rodriguez, coneguda pel seu paper protagonista a la sèrie Jane the virgin, interpretarà el personatge de Carmen Maura, Pepa, pel qual va guanyar un dels seus quatre premis Goya. Rodriguez també s'incorporaria a l'equip tècnic com a productora executiva de la sèrie, així com l'humorista mexicà Eugenio Derbez. Falta per veure qui encarnarà els personatges interpretats per Antonio Banderas, Rossy de Palma, Julieta Serrano i Loles León.

stats