Mèdia 03/12/2019

Almudena Ariza, nova directora d'informatius de TVE

Fins ara la periodista era la corresponsal de la corporació a París

Ara
1 min
Almudena Ariza, nova directora d'Informatius de TVE

BarcelonaLa periodista Almudena Ariza ha sigut nomenada directora d'informatius de TVE pel director d'informació i actualitat de RTVE, Enric Hernández, exresponsable d'El Periódico. Llicenciada en periodisme per la Universidad Complutense de Madrid, Ariza va començar a treballar a la televisió pública fa 25 anys i ha sigut editora i directora del Telediario en diferents etapes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La nova directora d'informatius té una dilatada experiència com a corresponsal: va estar tres anys a la corresponsalia d'Àsia Pacífic (amb seu a Pequín), set anys a Nova York i actualment estava destinada a París. Segons la Corporació, la seva trajectòria internacional li ha permès experimentar en l'àmbit de la innovació digital, uns coneixements que haurà d'aplicar per adaptar els continguts dels informatius als nous hàbits de consum televisiu, un dels principals reptes de RTVE. Ariza substitueix Begoña Alegria, que va ser nomenada per Rosa María Mateo després d'assumir el càrrec d'administradora única provisional de RTVE i que deixa la direcció d'informatius per decisió pròpia.

La nova directora d'informatius assegura que arriba amb la voluntat "de treballar per mantenir i incrementar l'audiència actual, amb formats nous, atractius, interessants i que ens ajudin a incorporar el públic més jove".

stats