Televisió
Mèdia 04/12/2013

Ana Boadas serà la parella de Quim Masferrer a les campanades de TV3

Tal com avança avui l'ARA, el presentador d''El foraster' serà un dels encarregats d'acomiadar l'any

Ara
1 min
Ana Boadas

BarcelonaAna Boadas i Quim Masferrer presentaran les campanades de TV3 d'aquest any. La cadena ha anunciat aquest dimecres al migdia que la reportera del magazín 'Divendres' serà la parella del presentador d''El foraster' en el programa que donarà la benvinguda al 2014. L'ARA ja havia avançat aquest dimecres el nom de Masferrer, però quedava pendent saber qui seria la seva acompanyant.

Tal com ha explicat també l'ARA, les campanades s'emetran des de les Fonts de Montjuïc de Barcelona, on La Fura dels Baus –juntament amb Focus i la Pirotècnia Igual– oferirà un espectacle en què els focs artificials substituiran les campanades. L'Home del Mil·lenni, una construcció de quinze metres d'alçària que La Fura dels Baus ja va fer servir per rebre el 2000, serà un dels protagonistes d'aquesta celebració, en la qual participaran també els Castellers de Sants. Segons explica TV3, s'instal·laran dues pantalles gegants a l'avinguda Maria Cristina, a les quals es projectarà la imatge del rellotge que indicarà els quarts i les hores. Al punt de la mitjanit esclataran diversos "volcans de foc" que provocaran "una gran explosió" darrere de la Font Màgica.

TV3 transmetrà en directe aquesta festa de Cap d'Any que organitzen l'Ajuntament de Barcelona, Turisme de Barcelona, el Gremi d'Hotels i Fira de Barcelona, i que té com a objectiu projectar la imatge internacional de la capital catalana i convertir aquesta nit en una icona més, tal com ja han aconseguit ciutats com Nova York, París o Londres.

stats