Mèdia 21/11/2017

Ana Pastor presenta una querella pels insults i les amenaces contra ella en un xat de la policia municipal

Els missatges desitjaven la mort de la periodista de La Sexta

Ara
2 min
Ana Pastor presenta una querella pels insults i les amenaces contra ella en un xat de la policia municipal

BarcelonaAna Pastor, presentadora dels programes 'El objetivo' i '¿Dónde estabas entonces?', de La Sexta, ha decidit presentar una querella pels insults i amenaces contra ella proferits en un xat de la policia municipal de Madrid, tal com va explicar Eldiario.es.

Al xat, en el qual també s'amenaçava l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, s'hi podien llegir missatges contra Pastor; la seva parella, Antonio García Ferreras, i la cadena on treballen tots dos, La Sexta. "Tant de bo exploti La Sexta amb tots ells dins i que aquell dia hi siguin també Pablo Iglesias i Rufián", deia un dels missatges, mentre que un altre els desitjava "una mort lenta i agònica".

Entre els altres missatges fets públics per la investigació del diari se'n pot llegir un en què, en referència a l'atemptat de Barcelona, es desitja que la pròxima vegada Pastor en sigui una de les víctimes. "Ella i l'indesitjable del seu marit", demanen.

Després de donar-se a conèixer el contingut del xat, Ana Pastor va assegurar que els missatges li provocaven "preocupació i tristesa", mentre que Antonio García Ferreras va qualificar els autors de les amenaces de "manada de l'odi pseudofeixista". A més, el periodista va recordar que aquests policies "són gent armada que continua en actiu".

Segons la investigació d'Eldiario.es, els participants en el xat són agents del torn de nit de la policia municipal de Madrid. Un d'aquests agents va denunciar alguns dels integrants del grup, als quals va acusar d'un delicte d'odi i amenaces. En la denúncia, presentada el 13 de novembre, va assegurar que havia començat a ser intimidat en recriminar als seus companys que utilitzessin el xat, en principi creat per tractar temes laborals, per desqualificar altra gent.

stats