Mèdia 27/08/2017

Andrea Levy, xiulada en directe durant una entrevista de La Sexta

La popular va tenir serioses dificultats per contestar les preguntes que li feien Cristina Villanueva i Hilario Pino en un 'set' de la cadena situat en el recorregut de la manifestació antiterrorista d'aquest dissabte

1 min
Andrea Levy, xiulada en directe durant una entrevista de LaSexta

Andrea Levy, vicesecretària d'estudis i programes del Partit Popular, va patir una sonora xiulada aquest dissabte a la tarda mentre era entrevistada en un 'set' de La Sexta situat enmig del recorregut per on havia circulat la manifestació contra el terrorisme. La popular va ser xiulada i escridassada des del primer moment i fins al final de l'entrevista, feta per Cristina Villanueva i Hilario Pino, que havien conduit l'especial sobre la manifestació d'aquesta cadena al costat de l'expresentador Xavier Sardà.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El rebombori al voltant de l'espai des d'on es feia el directe va complicar molt que els periodistes i la política es poguessin sentir, cosa que els obligava a parlar cridant. "Aquesta és la meva ciutat. Crec que la unitat és contra el terrorisme, i ja s'ho faran els que vulguin utilitzar això per fer campanya per l'independentisme. Segurament els familiars de les víctimes ho lamentaran molt", va respondre Levy quan li van preguntar per la xiulada que estava rebent. Durant l'entrevista, es podien veure de fons banderes independentistes i republicanes. "Fan molt soroll, però és molt més fort el crit de llibertat i contra el terrorisme", va opinar la política barcelonina.

stats