Mèdia 05/06/2019

Àngels Barceló serà la nova presentadora del matinal 'Hoy por hoy'

La periodista assumirà la direcció del programa i substituirà Pepa Bueno, que passarà a 'Hora 25'

Ara
1 min
Àngels Barceló serà la nova presentadora del matinal 'Hoy por hoy'

BarcelonaA partir de la temporada vivent –2019/2020–, Àngels Barceló serà la presentadora del matinal de la Cadena SER 'Hoy por hoy'. Si fins ara el programa havia tingut tradicionalment dos presentadors, un per a la part informativa i un altre per a la part de magazín, Barceló assumirà la totalitat de l'espai. D'aquesta manera, la periodista barcelonina estarà al capdavant del matinal des de les 6.00 h del matí fins a les 12.20 h del migdia. En els últims 11 anys, Barceló ha dirigit i presentat l'espai informatiu 'Hora 25'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i que 'Hoy por hoy' és líder dels matins a Espanya, en l'últim EGM es va fer evident que la distància amb el segon programa més escoltat dels matins, 'Herrera en la Cope', és cada cop més petita. Mentre que el programa de la SER té 2.640.000 oients, el de Carlos Herrera ja arriba als 2.492.000.

Amb l'entrada de Barceló a 'Hoy por hoy' hi haurà un intercanvi de peces a la Cadena SER, ja que Pepa Bueno i Toni Garrido, que fins ara presentaven el programa, iniciaran nous projectes professionals. En el cas de Bueno, agafarà les regnes d''Hora 25', mentre que Garrido, que finalitza el seu contracte al juliol, seguirà vinculat a la SER a través de diferents projectes audiovisuals. Cadena SER assegura que tant Barceló com Bueno tenen entre els seus objectius iniciar un procés de renovació en els seus nous programes.

Pel que fa a la resta de programes de l'emissora, s'ha apostat per la continuïtat. Carles Francino seguirà al capdavant de 'La ventana', el programa de les tardes de la SER. Per la seva banda, Manu Carreño i Dani Garrido renovaran els seus contractes per continuar dirigint 'El larguero' i 'Carrusel deportivo', respectivament.

stats