Mèdia 18/09/2015

Antena 3 recorre a ‘Tu cara me suena’ per plantar cara al ‘Deluxe’

A.c.r.
2 min
Antena 3 recorre a ‘Tu cara me suena’ per plantar cara al ‘Deluxe’

BarcelonaAntena 3 segueix buscant la manera de desbancar Sálvame deluxe del domini absolut que imposa a Espanya els divendres a la nit des de fa anys. Després d’intentar-ho, sense gaire èxit, amb formats com El número uno, Avanti, Me resbala i Los viernes al show, ara el canal d’Atresmedia treu l’artilleria pesant i situarà al cinquè prime time de la setmana Tu cara me suena, un dels formats que més bons resultats li ha donat els últims anys: la temporada passada va tenir 2,8 milions d’espectadors i un 19,9% de share a Espanya. La quarta edició del concurs musical que condueix Manel Fuentes arrenca avui a les 22.10.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Entre els nou concursants d’aquesta nova etapa del programa n’hi ha sis que ja es dediquen a la música -Falete, Vicky Larraz, Adrián Rodríguez, El Sevilla, Ruth Lorenzo i Pablo Puyol-, i la resta provenen del món de l’humor: Edu Soto, Silvia Abril i Ana Morgade. Els encarregats de valorar les seves actuacions seran Àngel Llàcer, Carlos Latre -que formen part del jurat des de la primera edició-, Shaila Dúrcal i Lolita Flores -que debuten en aquesta tasca-. A més, el públic present al plató també podrà votar, i la seva opinió tindrà un pes del 50% en el resultat final de cada gala.

Aquesta, però, no serà l’única novetat en la mecànica, ja que s’incorporaran tres possibles variacions en el format de les actuacions. A banda de les imitacions estàndard, en alguns casos dos concursants s’hauran de convertir en el mateix artista, en altres ocasions un mateix participant haurà d’imitar dos personatges en una sola actuació, i altres vegades l’artista imitat ajudarà el concursant a convertir-se en el seu doble.

stats