TVE fitxa Antonio Lobato

El periodista s'estrenarà en un nou registre allunyat de la Fórmula 1

El periodista Antonio Lobato s'incorpora a Televisió Espanyola. Ell mateix ho ha anunciat a través d' un tuit en què assegura que comença "una nova aventura, un nou repte ple d'il·lusió", i que enllaça a un  breu vídeo d'Instagram en què apareix al costat del logotip de la televisió pública.

Tot i que s'esperava que en aquesta nova etapa Lobato continués vinculat a la Fórmula 1 –TVE no en té els drets, però igual que TV3  va arribar a un acord amb Movistar+ per oferir un resum d'una hora de cadascuna de les curses i transmetre íntegrament en directe el Gran Premi d'Espanya, que es disputa aquest diumenge al Circuit de Catalunya–, la cadena ha avançat que el periodista "canvia de registre", tot i que no dóna més detalls sobre el "nou projecte" en què treballarà. Segons el portal PR Noticias, la cadena vol que formi part de l'equip de narracions de les grans proves ciclistes, com el Tour o la Vuelta.

Lobato s'havia fet càrrec de les narracions de Fórmula 1 a l'Estat des del 2004, quan va començar a fer-ho a Telecinco, la cadena a la qual treballava en aquell moment –com a presentador de l'espai d'esports dels informatius– i que acabava d'adquirir els drets del Mundial. Quan la competició va passar a La Sexta, l'any 2009, Lobato va fitxar per aquesta cadena i va seguir posant la veu als Grans Premis, una tasca que va mantenir també a Antena 3 a partir del 2012.

Tot i que a finals del 2014 semblava que s'acomiadaria de les transmissions, finalment va continuar comandant-les també durant el 2015, tot i que durant aquella temporada ho va fer des de Madrid, sense viatjar als circuits. El periodista s'havia acomiadat finalment d'Antena 3 a finals de l'any passat, però mig any després torna a la televisió, ara de la mà de TVE.