Mèdia 12/07/2019

Ariadna Oltra presentarà i dirigirà el nou 'TN matí' de TV3

El nou informatiu s'estrenarà el 2 de setembre i s'emetrà cada dia de les 6.00 h a les 8.00 h

Ara
1 min
Ariadna Oltra presentarà i dirigirà un nou 'TN Matí'

BarcelonaTV3 ha anunciat avui una de les principals novetats per a la propera temporada. A partir del 2 de setembre, Ariadna Oltra dirigirà i presentarà un nou 'Telenotícies matí' que s'emetrà cada dia entre les 6.00 h i les 8.00 h, abans d''Els matins' de Lídia Heredia. Segons ha explicat TV3, es tracta d'una aposta estratègica del departament d'informatius de la televisió pública, que vol potenciar l'arrencada informativa del 'day-time'. De fet, amb aquest nou informatiu es recupera un espai que ja va funcionar en els inicis de la cadena com a precursor dels magazins matinals. Actualment Oltra presenta el 'TN vespre' en substitució de Toni Cruanyes.

Arianda Oltra ha viscut diverses etapes en els informatius de TV3. El setembre del 2017 Oltra va deixar els 'Telenotícies migdia' arran de la seva baixa per maternitat i va ser rellevada per Raquel Sans, que va tornar a presentar els informatius després de quatre anys exercint de corresponsal a Washington. Posteriorment, després del seu retorn, ha estat al darrere de diversos documentals, com 'Mai més víctima', dedicat a la violència masclista i que va dirigir al costat de Mireia Pigrau. També ha seguit de prop el judici del Procés amb el documental del '30 minuts' 'Entre togues', que es va emetre aquest juny i en el qual la periodista va començar a treballar el novembre del 2018.

Amb el nou informatiu, Oltra es posa al capdavant dels matins de TV3, una franja horària que ja coneix pel seu pas 'Els matins', programa que va presentar des del 2011 fins al 2014.

stats