TV3
Mèdia 22/10/2011

La primera jornada de la Festa dels Súpers tanca amb rècord d'assistència: 230.000 persones

La festa torna a obrir les portes, a l'anella olímpica de Montjuïc, aquest diumenge a les 10 del matí

Redacció
2 min
Festa dels Súpers

BarcelonaÈxit rotund i rècord històric d'assistència en la primera jornada de la Festa dels Súpers d'aquest 2011. Un total de 230.000 persones, segons l'organització, han passat pel recinte de l'Anella Olímpica de Montjuïc aquest dissabte. Aquesta xifra està molt per sobre de les 180.000 persones que va atraure la primera jornada de la festa l'any passat. Aquest diumenge, a les 10, la festa tornarà a obrir les portes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La cita és l'oportunitat dels nens seguidors del Club Super3 de TV3 de compartir la jornada amb els seus protagonistes televisius i gaudir de les més de 200 activitats que la festa posa a l'abast de forma gratuïta.

La majoria dels participants han pogut acostar-s'hi en transport públic. 33.400 persones han accedit a la festa a través de les llançadores i 80.000 han pujat a l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc per les escales mecàniques.

La nombrosa afluència de públic s'ha notat des de primera hora del matí. A les 12.00, les grades de l'Estadi Olímpic mostraven un ple absolut per seguir els espectacles la festa, presidida per un escenari per on han desfilat artistes com Gisela, la Sant Andreu Jazz Band, la companyia de màgia Abozzi i els castellers de la Vila de Gràcia.

Com és habitual, el moment més esperat de la jornada ha estat a les 16.30, amb l'actuació dels personatges del Club Super3. Milers de nens i nenes s'han sumat a la crida de la Lila per ajudar-la a acabar amb la invasió dels fantasmes del senyor Pla al crit de "Uh! Oh!, No tinc por!", una proclama valenta que s'ha fet sentir amb molta força per tot Montjuïc.

A més de les actuacions, que han servit també per presentar en directe les noves cançons del Super3, els súpers han pogut realitzar al recinte més de 200 activitats de caire lúdic i educatiu, amb propostes que van des dels circuits de bicicletes i aventura, als tallers de pintura i de maquillatge fins a activitats per al foment de la lectura i l'aprenentatge d'idiomes.

La Festa també ha estat un bon moment per renovar la fidelitat al Super3, i des del recinte s'han fet avui 18.000 renovacions i altes del carnet del Club Super3.

Els súpers que no s'han pogut acostar a l'Anella Olímpica han pogut seguir la festa a través del canal Super3 i de la web super3.cat, que han seguit l'esdeveniment de forma ininterrompuda al llarg de tot el dia. Avui, la web del Super3 ha rebut més de 2.500 missatges dels seus seguidors.

p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats