Mèdia 29/06/2015

Arxiven la causa sobre la boda de Gina Lollobrigida i Javier Rigau

A.c.r.
2 min
Gina Lollobrigida assegura que Javier Rigau s’hi va casar sense el seu consentiment.

BarcelonaEncara que ella no ho vulgui reconèixer, Gina Lollobrigida i Javier Rigau continuaran legalment casats, com a mínim durant uns mesos més. El jutge d’instrucció número 11 de Barcelona, Francisco González-Maillo, ha decidit arxivar, per segona vegada, la causa oberta arran de la demanda de l’actriu italiana -que dissabte farà 88 anys-, que assegura que l’empresari barceloní, de 53 anys, es va casar amb ella sense el seu consentiment i sense ni tan sols fer-l’hi saber.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El gener del 2013 Lollobrigida va descobrir, segons va denunciar llavors, que Rigau -amb qui havia mantingut una relació sentimental l’any 2006- havia utilitzat un poder notarial per casar-se amb ella a Barcelona el 2010. L’actriu, però, assegurava que ella mai no havia signat aquell document, i que la firma que hi apareixia era falsificada. El jutge encarregat del cas va demanar un informe pericial als Mossos d’Esquadra, que van concloure que la firma era autèntica, per la qual cosa el cas es va arxivar. A petició de l’advocat de l’actriu, però, González-Maillo va accedir a reobrir la causa per permetre una nova prova cal·ligràfica, en aquest cas a càrrec de la Policia Nacional. El segon estudi, que segons Efe ha sigut lliurat al jutge “recentment”, arribava a la mateixa conclusió que el primer, de manera que el jutge ha tornat a donar el cas per tancat, una decisió que encara es pot recórrer.

Des que Lollobrigida va fer pública la seva situació, Rigau sempre ha defensat que el 6 d’agost del 2010 l’actriu va signar, a l’Hotel Princesa Sofia de Barcelona i davant de notari, un poder especial que l’autoritzava expressament per casar-se amb ella, cosa que va succeir uns mesos mes tard, el 29 de novembre, a l’església de Sant Vicenç del barri de Sarrià. L’actriu no hi era present, però segons defensava Rigau el 2013 la va representar “una amiga de la família que ella coneix molt bé”.

L’advocada del marit va argumentar llavors que la parella havia optat per casar-se per poders per esquivar així la pressió mediàtica. Segons Lollobrigida, però, tot plegat va ser una maniobra de Rigau per estafar-la i convertir-se en hereu del seu patrimoni.

stats