Mèdia 22/10/2017

40.000 assistents a la primera jornada de la Festa dels Súpers

La trobada continua aquest diumenge, fins a les 18.00, a l'Anella Olímpica

Ara
1 min
40.000 assistents a la primera jornada de la Festa dels Súpers

BarcelonaUnes 40.000 persones van visitar ahir, entre les 10 i les 14 h, l’Anella Olímpica de Montjuïc per participar en la primera jornada de la Festa dels Súpers, durant la qual es van interpretar per primer cop en directe les cançons de Tenim el poder, el nou disc del Super3, que s’ha posat a la venda fa poc.

El moment culminant d’aquest primer dia de la celebració va ser a les 12 del migdia, quan l’escenari de l’estadi va acollir l’espectacle central, en què tots els súpers van poder ajudar la Nenúfar i la Matoll a salvar l’arbre màgic i, d’aquesta manera, van contribuir a protegir la sostenibilitat del planeta, que és la temàtica al voltant de la qual gira aquesta edició de la festa.

L’espectacle central es repetirà avui a les 12 (quan, a més, s’emetrà en directe per TV3 i el canal Super3) i a les 16 h, durant la segona i última jornada de la festa, que començarà a les 10 i s’allargarà fins a les 18 h. Al llarg de tot el dia els assistents podran participar en les més de 150 activitats organitzades per una seixantena d’empreses i entitats i repartides per diversos estands situats en diversos punts de l’Anella Olímpica.

stats