ACTIVITAT
Mèdia 20/10/2017

La Festa dels Súpers anima els nens a salvar la natura

Aquest cap de setmana se celebra la trobada anual del club infantil de TV3

Alejandra Palés
3 min
Durant tot el cap de setmana els nens que vagin a l’Anella Olímpica podran gaudir d’espectacles musicals.

BarcelonaUna edició més l’Anella Olímpica del Parc de Montjuïc s’obrirà aquest cap de setmana als seguidors del Super3 per viure dues jornades plenes d’activitats. Aquest any, però, hi haurà un canvi en l’horari i dissabte la festa se celebrarà de 10 a 14 hores. En canvi, diumenge hi haurà més temps per a la diversió i s’allargarà des de les 10 fins a les 18 hores.

Els nens i nenes que visitin la 21a edició de la Festa dels Súpers podran ajudar la Matoll i la Nenúfar, dos personatges que van debutar l’any passat, a salvar l’arbre màgic. La història que guiarà la festa començarà quan totes dues s’adonin que la natura del planeta es mor perquè els fruits de l’arbre màgic de l’hivernacle s’estan pansint sense cap explicació aparent. La causa és que dos escorpins que hi viuen a dins, CO2 i CO3, han clavat un fibló al cor de l’arbre màgic. Quan la Matoll i la Nenúfer s’endinsin en l’univers de miniatura que s’amaga dins de l’arbre, seran capturades pels escorpins. Els membres de la família del Super3, convertits en petits insectes, emprendran una missió per salvar-les. En la seva croada, volen comptar amb el suport dels súpers i, per això, els demanen que vagin a la festa disfressats d’insectes.

Durant tot el cap de setmana hi haurà una cinquantena d’espectacles que es dividiran, majoritàriament, entre dos espais: l’esplanada de la torre Calatrava i l’escenari de l’Estadi Lluís Companys. En aquest últim és on es farà l’espectacle final de la història de la família del Super3. Hi haurà tres oportunitats per veure’l: dissabte a les 12 hores i diumenge a les 12 i les 16 hores. Gràcies al concurs Carnet, els nens tindran la possibilitat de pujar a l’escenari amb els dibuixos animats i la família per ballar i cantar la cançó Tenim el poder. Per participar-hi, només cal presentar el carnet en algun dels quatre punts d’informació de la festa o en alguns dels tres punts del Club Super3.

Un nou espectacle

Per aquest mateix escenari també hi passaran la Maria i el Lawrence del programa Fish & Chips, el concurs en anglès en què dues escoles han de superar diferents proves per endur-se un premi. Ells seran els encarregats de presentar els SP3, el grup musical del Super3, que portarà un tast del seu nou espectacle Sempre a punt. A més, també hi actuaran els Xiula amb els seus populars èxits Verdura i peix, Polls i un tema inèdit, Rispect.

Dani Jiménez, del Dinàmiks, farà l’espectacle No marxi, Sr. Esquelet!, mentre que el Pau del Kukurota presentarà la màgica Old Time Bakery del Mag Edgard.

A banda de les actuacions, la Festa dels Súpers té preparades més de 150 activitats, organitzades per més de 60 empreses i entitats socials. Destinades a infants de totes les edats, les activitats faran èmfasi en la sostenibilitat del planeta i la natura. Aquest any La Marató de TV3 tindrà el seu propi estand, on pares i fills podran entrar en contacte amb la causa d’aquest any -les malalties infeccioses- i fer activitats de sensibilització.

La festa es podrà seguir en directe pel canal Super3, amb connexions durant tot el cap de setmana amb el plató de l’InfoK, que estarà instal·lat a l’Anella Olímpica.

L’última edició de la festa, que marcava el 20è aniversari de la iniciativa i 25 anys del naixement del Super3, va acollir unes 200.000 persones al llarg dels dos dies.

stats