Mèdia 16/09/2015

Belén Rueda torna a Telecinco amb la segona temporada de ‘B&b’

La sèrie reapareix aquesta nit després de més d’un any d’absència

Albert Castellví Roca
3 min
La relació entre la Candela (Belén Rueda) i el Rubén (Andrés Velencoso) serà un dels eixos argumentals de la segona temporada de B&b.

BarcelonaLa rotativa de la revista B&b es tornarà a posar en marxa aquesta nit, amb l’estrena de la segona temporada de la sèrie ambientada a la redacció d’aquesta publicació. Després d’un descans més llarg del previst -la primera etapa es va acabar el juny del 2014, i la ficció no va reaparèixer durant tot el curs passat, malgrat que des de principis d’any ja estava a punt per tornar-, Telecinco recupera ara aquesta producció i avui a les 22.40 n’estrenarà la nova etapa, que constarà de 13 capítols.

Tot i que el to general de la sèrie és humorístic, en aquesta segona temporada hi guanyen pes el drama i l’acció. Els nous capítols arrenquen amb la protagonista, Candela Bermejo (a qui dóna vida Belén Rueda), embolicada amb el Rubén, un actor famós i adinerat interpretat per Andrés Velencoso que va aparèixer per primer cop al tram final de la primera temporada i que ara guanyarà protagonisme. Aquest paper va suposar el debut del model català a la televisió, dos anys després d’haver-se iniciat en el món de la interpretació amb la pel·lícula Fin. La relació entre ells dos, però, haurà d’afrontar un sotrac important quan la Candela, subdirectora de la revista B&b, descobreixi que té càncer de mama.

Aquesta parella no és l’única que passarà per moments difícils: les dues filles del president de B&b, Óscar Bornay (Adolfo Fernández) -que és a la presó-, també viuran situacions delicades. La Clara (Cristina Alarcón), responsable d’una de les seccions de la revista, intentarà que el seu marit, el Pablo (Gonzalo de Castro), faci el que calgui per ajudar el seu pare a sortir en llibertat. Ell, que va accedir a la direcció de la publicació precisament gràcies a la seva relació amb la Clara, ho acabarà acceptant, però el matrimoni es ressentirà d’aquest episodi. Mentrestant, l’altra filla de Bornay, la Caye (Sara Sálamo), no sap com reaccionar en descobrir que està embarassada de l’Hugo (César Mateo).

L’actor Cristóbal Suárez serà la principal incorporació aquesta nova temporada, i es convertirà en l’encarregat de dirigir el grup empresarial mentre Bornay sigui a la presó. Suárez se suma així a un repartiment en què també destaquen noms com els de Dani Rovira, Fran Perea, Paula Prendes o Luisa Martín. A més, els catalans Edu Soto i Oriol Tarrasón, entre d’altres, hi faran aparicions puntuals.

Valorada pel públic i la crítica

Telecinco va estrenar B&b el febrer del 2014, i des del primer moment la sèrie va mostrar un bon rendiment, fins al punt que, després de l’emissió del primer capítol, la cadena ja va ordenar que s’allargués la temporada fins a les 16 entregues, en comptes de les 13 previstes. De mitjana la sèrie va tenir 2,6 milions d’espectadors i un 14,2% de share a Espanya -a Catalunya van ser 304.000 persones i un 11%-, i abans d’acabar la temporada ja va renovar.

El juny passat la producció va donar una nova alegria a Telecinco: el festival de televisió de Montecarlo va atorgar a Belén Rueda la Nimfa d’Or a la millor actriu còmica, un guardó que fins llavors no havia rebut cap intèrpret espanyola.

El ‘reality’ nudista torna a Cuatro

La d’avui serà una nit de retrobaments a Mediaset. Si Telecinco estrena la segona temporada de B&b, a Cuatro torna (22.35) Adán y Eva, el reality nudista que es va convertir en una de les revelacions del curs passat, amb una mitjana de 2,4 milions d’espectadors i un 12,8% de quota de pantalla al conjunt de l’Estat. En aquesta segona edició el programa abandona Croàcia i es trasllada a una illa de les Filipines, on les parelles participants -dues persones que no es coneixen entre elles- conviuran durant uns dies totalment despullades. Mónica Martínez repeteix com a conductora del programa i es farà càrrec també de Pecadores, un espai “irreverent” que s’emetrà a continuació per debatre sobre el format i analitzar les estratègies dels participants.

stats